qui
serveis
contacte
català
español
facebook
twitter
sipte

SIPTE ASSESSORS és un despatx d’advocats multi-disciplinar que té l’objectiu d’oferir un servei especialitzat i de qualitat per tal de donar la solució més adient a cada client, posant a la seva disposició un assessorament jurídic personalitzat, que s’adapti a les necessitats concretes de cadascun d’ells.

Comptem amb col·laboradors experimentats per atendre, donar resposta immediata i garantir el millor resultat en tots els àmbits legals, prestant serveis arreu del territori espanyol i desplaçant-nos allà on sigui.

Els canvis constants a la societat ens exigeixen està al dia de totes les novetats legislatives i és per això que creiem que la formació continuada i el reciclatge del nostre equip són essencials i necessaris per tal de respondre adequadament i en tot moment a les necessitats que vagin sorgint.

A SIPTE ASSESSORS adquirim el compromís ferm de proporcionar al client la millor solució possible, respectant sempre la nostra filosofia basada en la ètica, la professionalitat, la confiança i la confidencialitat.

sipte